Wednesday, March 9, 2016

Virus Blogging

Bismillah.

Sebenarnya malam ni rancang nak tidur awal. Tapi tunggu anak tidur dulu kemudian buat itu ini, dan akhirnya tak boleh lawan keinginan untuk bukak blog sejak dua menjak ni. Mungkin sejak ada wifi di rumah (sebelum ni guna mobile data sahaja sebab baru pindah rumah), dan juga sejak kerap bawa balik laptop ke rumah. Sebelum ni memang tinggalkan di ofis sebab taknak anak tengok laptop. Tapi sekarang ni Alhamdulillah kalau ada laptop di rumah, anak tak sibuk merengek nak tengok pun. Mungkin dia dah faham laptop ni hanya untuk Mama buat kerja. :D

Tak rancang juga untuk tulis apa-apa di sini malam ni cuma nak singgah sebab mood blogging tengah "in". Kalau mood "out", memang lama la tinggal blog ni. Tapi harapnya lepas ni konsisten berblog. Sebagai latihan untuk diri sendiri menulis. Kalau nak pandai menulis memang caranya adalah perlu banyak menulis. InshaAllah akan terus menulis. Kalau tak di sini, inshaAllah boleh ditemui di instagram, facebook, telegram, twitter. :)

Okay, dah tiba masa untuk undur diri. Teruja rasanya sebab esok 4 orang team El Sajida akan photoshoot untuk Majalah Nur buat kali ke-3. Haha. Alhamdulillah kali ni dapat tawaran untuk isi ruang masakan dalam Majalah Nur. Gambar tak lah besar mana, tapi bolehlah jugak untuk promote tudung-tudung El Sajida. <3




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...